Tahdon ottaa sinut syliini,
suudelmiini hukuttaa.
Tahdon rakkauttani osoittaa,
sanoillani ja teoillani päivittäin.
Tahdon nauraa ja itkeä,
elämäni jakaa kanssasi.
Olen sinun kokonaan!
Selite:
Rakastan sua kulta enemmän ku osaat kuvitellakkaan ja oon tosi onnellinen susta<3<3<3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi