Se sana jonka sanoit minulle,
"painu helvettiin mun elämästä,
en tahdo kuulla,
enkä nähdä sua nyt."
Veti mut alas,
ois miel satuttaa itseäni,
kiitti näist arvist,
menetit mut,
menetin sut,
kiitos,
anteeks,
ja HYVÄSTI.
Selite:
Purkausta vain..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi