Lähdit matkalle, et millekään pitkälle etkä hirveän kauas...
Tiedän myös, että palaat vaan silti jo hetken kuluttua tunnen ikävää,
Kaipaan ääntäsi, tuoksuasi, liikettäsi... ihan pelkästään läsnäoloasi...
Kunpa tietäisin mitä sinä tunnet... kunpa uskaltaisin joskus kertoa mitä minä tunnen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi