Mieleni askaroi, puntaroi vaihtoehtoja..
Kuuntelenko sydäntä vaiko järjen ääntä..
Sinä saat mieleni pyörryksiin, itsehillintäni lähes pettämään...
Aina kun tulet lähemmäs, tai kuljet ohitseni...
Valtaa suunnaton halu ottaa sinut syleilyyni, painaa vasten itseäni...
Tuntea kehosi lämpö ja pehmeys, hiustesi tuoksu...
Hymysi saa polveni lähes pettämään, pulssini kiihtyy...
Äänesi on suloisinta musiikkia korvilleni...
Kaiken tämän sydämeni minulle viestittää.... järki yrittää sanoa: " älä polta itseäsi enää..."
Selite:
toivottavasti "sinä" luet tämän joskus...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kuuntele vaan sydäntäsi, pidin tästä