Sinä et huomannut minua,
kun tulin sisään.
Istuit vain,
kumartuneena papereidesi ylle,
otsa kurtussa.
Sävähdit hieman,
yllättyneenä,
kun tunsit sormeni hiuksissasi
ja nojauduit minua vasten,
antaen käsieni siloittaa otsasi rypyt.
Kumarruin viereesi,
ja tunsin nousevan hymyn huulillasi,
kun kuiskasin,
miten kaunis oletkaan,
auringossa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
niin kaunista... <3
Hienon hetken kuvaat.
niin kaunista... <3
Hienon hetken kuvaat.