Tänään minä kuplin,
lasken suustani nauravia sammakoita,
hivelen varpaillani ruohonkorsia,
annan auringon paistaa.
Tänään minun sydämeni on kevyt,
silmistäni loistaa ilo,
eikä maailmassa ole murhetta.
Tänään sinä purit laukkusi,
ja toit minut vihdoinkin kotiin.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Joo tuo on kyllä hieno tunne:) Jotenkin samaistun juuri tuohon kevyeen sydämeen..
Joo tuo on kyllä hieno tunne:) Jotenkin samaistun juuri tuohon kevyeen sydämeen..