Burning

Runoilija e77f2d2f2bfc4cbabd8c24b7812d5eda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2009
Viimeksi paikalla: 14.2.2019 18:29

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
8.9.2024

Oon yleensä iloinen ja nauran paljon. Minulla on paljon eläimiä.Mutta välillä minulla on päiviä kun kaikki menee huonosti.
 

Kun tapasin sinut ensikertaa,
Sulatit sydämeni,
Sitten hymyilit,
Sydämeni leimahti liekkeihin,
Vaikka et sanoisi sanaakaan,
silti sisälläni tunne on mahtava,
Tunnen kuinka sydämeni hakkaa,
aina vain enemmän,
kun näen sinun saapuvan luokseni,
en voi olla hymyilemättä,
Toivon tulevaisuuteeni,
Että näen siellä sinut ,
Pitämässä minusta kiinni,
Sanot rakastavasi minua,
haluavasi elää loppu elämäsi kanssani,
Se olisi unelmani,
Tapaamisemme oli kohtalomme,
Johon haluan tarttua ikuisesti.

Selite: 
that we met was destiny
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot