särkynyt peili

Runoilija e77f2d2f2bfc4cbabd8c24b7812d5eda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2009
Viimeksi paikalla: 14.2.2019 18:29

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
18.10.2024

Oon yleensä iloinen ja nauran paljon. Minulla on paljon eläimiä.Mutta välillä minulla on päiviä kun kaikki menee huonosti.
 

Mä kuljen rikkinäisenä sieluna,
Enkä tiedä kauanko jaksan sieluna vaeltaa
Tuska mieleni täyttäää ja tyhjyys sieluni tappaa

Särjit mun peilin,
palaset hävitit,
kokoamaan niitä ei pysty,
Olen rikki,
Kukaan korjata mua ei voi.

Hajoan lattialle
Lattia lahoo alta
Mikään ei pysy ehjänä
Kaikki häviää, niinkuin niitä ei olisi ollutkaan.

Aina lopulta viimeinenkin liekki sammuu
Kuin tuhka tuuleen häviää
Niin katoavaa on voimat sielujen
Ikinä ei tiedä kuka lähtee
Tai kuka jää vierelles
Kun sitä eniten tarvitset.

Särjit mun peilin,
palaset hävitit,
kokoamaan niitä ei pysty,
Olen rikki,
Kukaan korjata mua ei voi.

Yritin sua auttaa,
Mutta apuani et suostunut vastaan ottamaan,
Se särki minut,
Enkä voinut ottaa enempää tuskaa vastaan
En
Haluan selviytyä
Pysyä elossa
enkä kuolla särjetyillä unelmilla.

Vaikka pelini särjit
Voin matkaani jatkaa
ongelmani tahtovat minun mennä,
Minne ikinä en luullut meneväni.

Särjit mun peilin,
palaset hävitit,
kokoamaan niitä ei pysty,
Olen rikki,
Kukaan korjata mua ei voi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot