Hei, täs mä istun taas
Itteni kans keskustelemas
Otsaa hies hiuksia sukimas
aarteenetsijä yksiössä himas
Jään alla ylösalasin luistelemas
Pilvis konein itsee arvostelemas
Horkkapena ovel pullistelemas
Ja saletttina itteään huijaamas
stereotypiaa plaginoimas
Paavi uskollaan itseään pakenemas
flippipää kolossa piilossaan
Ei myyrä kaiva tunnelli alle maan
Si-was-sa vartija sekä jonne ja es
tutkija ruumiin arkkupakastimest
titanic yksin jäises meres
sadistin veret, ilman elet valuu silmist vedet
ei oo karkuril pakomatkaan edes soutuvenet
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi