Loput eivät tule ilman alkuja,
joten missä on tämän alku?
Missä on alkupiste, piste,
joka määrää elämän suunnan
aina hetkeksi eteenpäin.
Tämä loppu ei ole viimeinen,
mutta se sattuu eniten,
koska on vaikeaa luopua,
vaikeampaa kuin ennen.
Tämä loppu ei ole lopullinen.
Mutta tämäkin loppu sattuu
niin kovin.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Oi, että! Tällä tavoin ihmisen kuuluu pohtia.
Hyvää syntymäpäivää!
kauneimpia runoja jota tiedän, mutta elämäntilannekin saattaa johtaa tämänhetkiseen mielipiteeseen. kokonaisuudessaan ytimekäs ja mielettömän kaunis. kiitos. ehdottomasti suosikkeihin, hyvää syntymäpäivää näin jälkikäteen.