Kesän tullessa
löydän itseni oudoista paikoista,
auringosta,
mereltä,
terassilta.
Aurinkoterassilta mereltä.
Välillä joudun pulaan,
kesänlapsi vastaan järki-ihmiset.
Silloin on vain yksi konsti
hymyily.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi