Seisoin kahden tulen välissä,
mietin kumpi pitäisi minut lämpimänä pitempään,
kun molemmat polttivat.
Kaksi rajaa,
kumman yli hyppäisi,
paluuta kun ei olisi.
Molemmat rajat haihtuivat,
tulet sammuivat.
Minulla on kylmä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaunista ja todella hyvä runo :--)