Toteutuvaa unelmaa

Runoilija Devilstear

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahtoisin elää vain unelmia,
juosta hiekkarannoilla paljain varpain.
Hypätä laiturilta ystävän kanssa,
huutaa yhdessä illan pimetessä yöksi.
Halata ja rakastaa,
leikkiä ja pitää aina hauskaa.

Mut kaikki unelmat ei toteudu,
ei niitten tarvitsekaan.
Ihmiset elävät unelmista,
peloista.

..Kaikesta.

Selite: 
Mietin edellistä kesää. :) Se oli jotain tosi hienoa, silloin elimme unelmiamme <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, unelmia pitää olla. Mutta Nyt-hetkestäkin voi löytää sen kauneuden kun osaa katsoa. Itse opettelen vasta. o_O

 

Käyttäjän kaikki runot