Isät lainausmerkeissä

Runoilija Maari

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 28.10.2006
Viimeksi paikalla: 1.11.2022 17:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tarkoitus olisi vuosien tauon jälkeen herättää tämä sivuni taas henkiin. 
Runojani löytyy myös ig:stä
instagram.com/under_a_headline_of_tragedy
 

Tää on tämä päivä kun
isät palaa mieleen.
En vaan oikein tiedä, et
kumpaa teistä miettisin.
Niin sua,
mun oikeeta isää.

Paremmin sanottuna isä lainausmerkeissä.
Eipä tunnu isältä se toinenkaan,
se isäpuoli.


Äh, miten inhottava päivä.
Mielessä te, joista on niin vaikea
keksiä mitään hyvää.
Sä, mun oikea isäni,
olit kadoksissa elämästäni niin kauan,
ensimmäinen muisto kun sä
lähdet mun itkiessäni.
Onhan niitä valokuvia, joissa
me nauretaan.
Tuntuu että joku ne on väsännyt
kuvanmuokkausohjelmalla, vai
miksei mun mieleen ole jäänyt
yksikään niistä hetkistä?
Mutta hyvä kun palasit takaisin, kuitenkin.
Voisit vain jättää sen viinan.


Ja sitten sä,
mun isäpuoleni.
Sut voisin pyyhkiä kokonaan elämästäni.
Aloitan siitä, että
susta en
kirjoita enää sanaakaan.
Selite: 
isänpäivänä..
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikuttavalla tavalla erilainen isänpäiväruno. Raadollisuudessaan tosi. Puhutteleva...

raakoja, aitoja, kipeitä sanoja. tykkään myös raa'asta lopusta. lopetuksesta tulikin aloitus.

 

Käyttäjän kaikki runot