~Ero~

Runoilija HemmaMamma

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 22.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

näin ikkunasta sinun
kävelevän pois.olit
allapäin, vuodatit
kyyneleen, pudotit
sen maahan ja
jätit siihen, vilkaisit
taaksesi, näit minun
itkevän. ikkunakin
taisi itkeä, ainakin
siinä valui kyyneliä
samalla tavalla kun
minulla. asemalla
halaillessa puhuimme
tulevaisuudestamme
pieniä lapsia ja söpöjä
koiria, yhteinen koti......
kyyneleet valuvat......<3

Selite: 
ja taas oli hieno v-loppu takana ja kotiin lähtö päivä tuli.. :/
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot