~Ensi Silmäys~

Runoilija HemmaMamma

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 22.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

soitit: tule asemalle.
tulin olit odottanut
minua jo pitkään.
emme uskaltaneet
edes halata toisiamme.
nousimme autoon ja
lähdimme meille ja
samantien huoneeseeni
turvaan. olimme ujoja.
kunnes alkoi tutustuminen
saada voittoa hiljaisuudesta
ja pian olikin jo tyynysota
pystyssä. väsyneenä tulit
viereeni makaamaan siihen
sohvalle. halasit minua ja minä
rentouduin ja lopulta nukahdin
kunnes heräsit helliin suudelmiisi.
oli ihanaa<3kiitos sinulle siitä<3

Selite: 
ensi tapaaminen on aina niin mahtava.. :D<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot