Kirottuja seurauksia
julmia sanoja
Poljettu usko
viedyt hetket
Tahdotta särjetty
taidolla viety
MUTTA
Valaistuja polkuja
varjottomia hetkiä
Löydettyjä hetkiä
Nähtyjä sanoja
Koettu sitä
ja tuota
MUTTA
Onneksi löysin
itseni ja uskon
Kannan hetkiä
kauas muurille
Uskon ja luotan
Rakastan elämää
Selite:
Hetkessä tuuleen temmattu!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kun elämän uskon säilyttää
niin elämä kantaa omalla painollaan.
Hyvin esiin tuotuja tunteita.
Tykkäsin.