Lumous raukesi

Runoilija Hoksu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Avautumista ja huonoa runoutta jo vuodesta 2006!
 

Sinä et ole se tyttö, johon ihastuin
Se oli taikaa, mutta nyt tiedän sen rauenneen
Lumosit, huumasit, jätit tyhjyyteen
En tunne sinua
En ole koskaan tuntenut sinua
En tule koskaan tuntemaan sinua
En halua
En halua sinua enää
Sillä lumous kesti vain hetken
Hetken, jonka jälkeen jää vain tyhjyys

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo. Pidän. :)

 

Käyttäjän kaikki runot