Ei huolen häivää
näillä kuluneilla marketeilla.
Ei edes vaikka nostan
kahvinkeittimestäni homehtuneen
suodatinpussin.
Ei huolen häivää
kommunistisessa valtiossa.
Ei huolen häivää.
Selite:
Ei huolen häivää.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Jotenkin mieleen tuli leijonakuningas::D Aiheyhtymä antoi runolle ehkä liian leppoisan tunnelman,mutta pidin tästä silti.
Ps.Hyvää synttäriä: )