Kuulen sanoja ja näen tekoja,
tunnen kuilun niiden välillä,
tänään ei ollutkaan
niinkuin sä eilen mulle lupasit.
Tämä ei ole viimeinen valitusvirsi,
jonka kirjoitan
ja pala palalta mielikuvat
sairaan kauniista maailmasta kadotan.
En aio syyllistää,
se ei koskaan johda mihinkään
ja aina on vaihtoehtoja
ei mikään ole mustavalkoista milloinkaan
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi