Hallan aikaan pohjoisessa,
pienessä kyläpahasessa
syntyneeksi julistettiin
Suomineidon kainalossa
enkelilapsi.
Nuorenparin esikoinen,
tyttö perin tavallinen
kunnes pisti emon silmään
selkäpiissä höyhen
- eipäs, kaksi.
Rakas lapsi kuvankaunis,
nimeä vaille maailmaan valmis,
Katariinaksiko kutsun?
Empi hetken isä Aulis,
- en, Annaksi
Liekö tullut Jumalasta,
vaiko syystä maallisesta
nimeään myöten puhtaasta
Anna Katariinasta
Enkelilapsi.
Selite:
Runomuotoinen keskeneräinen tarina, kritiikistä kiittäisin kovin <3
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi