uusi vanha matkalippu
yhä kiireisen kädessä
hän katsoo kellon varjoa
ja vetää minua ääneti ihmismassan lävitse
taas hän kietoo kätensä
siihen pyykkikorin takkiin suudellen nuorempaa
ja astuu eiliseen junaan
asemalaituri hengittää jälleen ikävää
Selite:
Muisto vain.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi