hengen liike,
tasainen virta
kuin kurjen siipi
sulavasti ilmaa,
siirtää käsi
toista syrjään
polvi kohoaa,
jalka kohtaa toisen
sielujen koskettaessa toisiaan
ja kurkien tanssissa
on kunnia hävitä
Selite:
Koska "The Grandmaster" oli visuaalisesti häikäisevä elokuva.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis runo.
Sivut