Nimetön

Runoilija sieppari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Pyörittelin pihan perälle
joutessani
linnan
prinssille tai prinsessalle,
jotta saisin hänet jäämään
näyteikkunaani.
Minulle, minusta, minun takiani
minun omaksi kivukseni.
jos haluaisit näytellä Kesäyön unelmaa.
En tee itselleni (pahaa)
vaikeaksi
mutta pääsisin vähemmällä
jos tietäisin ketä

odotan
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot