Katson ulos ikkunasta
ja näen iloisia lapsia.
Lapsia leikeissään,
onnellisina ja huolettomina.
Toivoisin olevani yksi heistä.
Ei tarvitsisi miettiä
menneitä eikä tulevaa.
Olisi vain se päivä,
eikä huolta huomisesta.
Selite:
joskus tuntui siltä että elämä lapsena on helpompaa... :)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niinpä, lapsena kaikki oli huoletonta ja huomattavasti helpompaa.