Siellä ja täällä

Runoilija Otto23

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2006
Viimeksi paikalla: 3.5.2024 14:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.4.1983

 
Sen verran hengettömyys ottaa
pilvet päältä puhaltaa
enkä minä pysähtynyt
 
niin kuinka voisinkaan
antaa yhtäällä
ja toisaalla ottaa?
 
jo kyynel oven raossa
siitä kuka odottaa
kun toisessa talossa
taas aamu koittaa
 
minä kuitenkin tänäänkin
vain mennyt monta kertaa
kerännyt katseella sirpaleita
siellä ja täällä
 
ne katuvalot jo antoivat
ja hetken saatoin jäädä
sanoin olevani täällä
jo mieleni uskotellen
 
mutta tyhjäni vain kasvaa
ympärilläni jokainen
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämä on täynnä hetkiä, mutta merkitysen niile ihminen luo itse!
Hyvin syvällistä, osaat kirjoittaa taitavasti <3
Kaikki runosi ovat hyvin puhuttelevia, tämä yksi suosikeistani.
 

Käyttäjän kaikki runot