Pääteasema

Runoilija Otto23

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2006
Viimeksi paikalla: 3.5.2024 14:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.4.1983

 
On tunteita joiden
on tarkoitus palata mieleen
yhä uudestaan totuttelen
ja asettelen ne kieleen
niin rakkaus on vahva silloin
kun olet iltani mieleen
ja pääteasemalla
saapunee sillat viereen
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin kaunista ja herkkää kuin olla vain voi <3 
 

Käyttäjän kaikki runot