Kanssasi Kalasatamakin oli kaunis
oolong hyvää ilman sokeria
raekuurossa romantiikkaa
Annoit minulle päivänkakkaran
se tuoksui hyvältä
ja jokainen terälehti sanoi "rakastaa"
Selite:
Yleensähän päivänkakkarat haisevat pahalta
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Aivan ihana, ensimmäinen säe on mahtava ja loppu on jollain naiivin suloisella tavalla kliseisyydessään loistava.