savurenkaita ja suklaata
salaisia unelmia
painaisin sinut seinää vasten
suutelisin
silittäisin hiuksiasi
painautuisin vasten
ottaisitko
minut syliisi nyt
jos kertoisin sinulle?
kertoisin sinulle kaiken?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Elämän makuinen runo josta välittyy hetki joka ei unohdu.
Mahtava.
Joskus pitää vain tarttua hetkeen ;) pidän runostasi!