Tunne kuinka tuuli suutelee hiuksiasi,
tunne valtava paine silmissäsi
se haluaa ulos
Se kuinka kyyneleet valuvat pitkin poskiasi,
kuinka ikävä hiipii sydämeesi
näe kun rakkaasi kävelee pois päin,
onko se hänelle vain arkea
sinulle se ei ole arkea,
sinulle hän on ikuisuus,
se tärkeä, rakas
mitä tässä nyt tehdä,
kun rakkaus on kaunista
ja samalla niin murheellista
Selite:
hmm..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi