Aina kun luulen
pääseväni sinusta eroon,
käy jotain,
että tulet mieleeni.
Tuntuu että todellisuuden
taju katoaa.
Menen aivan sekaisin,
en tiedä mitä ajatella.
Johtuuko se siitä,
että olin niin rakastunut?
Pieni palanen sydämestäni
on nyt jossain.
Se sattuu..
Vaikka haluaisinkin sinusta
eroon.
Selite:
Hmh.. :<
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi