KUITUU

Runoilija takkupää

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

HEY,TUNNEN TÄN TYYPIN.SE MONEN LAPSEN MUTSI OTTI SEN LIFTILTÄ 2008 KYYTIIN.
SIL ON MIETINTÄMYSSY PÄÄN SUOJANA,JA SE PITÄÄ ITTEESÄ HUONONA.
VAIK SE ON ULKOOPÄIN NÄTTI,SISÄLTÄ TUNTEE OLEVASA PASKANEN WC RÄTTI.
EI SE TANSSI ENÄÄ EI SE LAULA ENÄÄ.SE MASENTELEE JA KAIVAA VITTUILULLA VERTA NENÄSTÄÄN.
OLI ILMAN ASUNTOO JA PAMAHTI PAKSUKS.
VETI KAMAA JA LOPETTI NE SIT YKSKAKS.
NYT ON NÄTTI VAUVA SYLISSÄ,KÄSISSÄ VIILLETYISSÄ.
MAAILMA ON SAIRAS PAIKKA TÄYNNÄ KIPEYTTÄ.
ELÄMÄ ON AINUTKERTAINEN KOLO VAILLA IKUISTA YMMÄRRYSTÄ JA LÄHEISYYTTÄ.
NAPSUJA HUIVIIN,SEN VOIMALLA RUSTAAN EES JONKINNÄKÖSTÄ RIIMII.VARJONI ON MUSTEMPI KUIN KOSKAAN,OON ITELLENI TÄYTTÄ ROSKAA.
OON EHKÄ LIIKA SAIRAS TIETYISSÄ ASIOISSA,
JA JAKSAN JANKUTTAA,JOS EI KELPAA NIIN ALA POIKA LAPUTTAA.
MÄ VARSIN MAINIOSTI VIHAAN ITTEENI YKSINÄÄN,
JA HEITÄN SIIVEKKÄÄN PUHELIMEN TAAS KERRAN SEINÄÄN.
CAM

Selite: 
suljetul osastol mietteitä nykytilanteesta...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot