kylmät
sanattomat
ja
autiot
illat
kääntyessä
yöksi
jolloin iho
kosketusta vailla
kirkuu
solujensa
pohjasta
tukahdutettuja
tunteita
väliinpitämättömyys
suutelee jälleen
huuliasi
jotka enää eivät
omilleni
kaipaa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi