Kun hymyilet
voi huuliesi
juovista
lukea
iholleni
niin tarkoin
piirretyt
lupaukset
huomisesta
ja ne
ovat juuri niitä
juuri niitä
hetkiä
elämässä
jolloin ei
voi muuta
kuin suudella
ja syntyä
uudelleen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis
hellä :)
Jännä rivitys, joka tekee tästä ainutlaatuisen. Kaunista.
Oih... Ihana Rakkausruno.
Kaunis
hellä :)
Jännä rivitys, joka tekee tästä ainutlaatuisen. Kaunista.
Oih... Ihana Rakkausruno.