Kahta kaunista silmää
ei tarvitse
Kahta huulta suudelmaan
ei tarvitse
Kahta kietoutuvaa kättä
ei tarvitse
Kahta yhteistä sydäntä
ei tarvitse
Yhtä tätä elämää
ei tarvitse
Selite:
Ei tarvi kahta eikä yhtäkään
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tämä on hieno :)
tämä on hieno :)