Nimetön

Runoilija noidankehä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

luulee tuntevansa
tietävänsä ainakin

sukulaisiksi luokittelin
kummatkin

mutta mitä nyt
mitä tapahtui
miten

toinen ei sukua enää
toinen mielessäin
muuttanut kuvaansa

mitä nyt
mitä tapahtuu
nyt

harmistuksen suuruus
me oltiin esimerkkejä

mallikelpoiset
pariskunnat

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot