helvetti

Runoilija noidankehä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

harmi etten usko
paikkaan ihmisten
missä ilmeet kärsivät
missä äänettömiä
ovat tuskan huudot

harmi etten usko

sillä jos niin tekisin
toivoisin

siellä kirkuisit kipuasi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvin ajateltu mikä voisi olla helvetti!^^
mutta en mä sitä lähtis ainakaan toteuttamaan, vaikka runohan tää silti on! :D

Luin ja mietin.

Luin toisen kerran ja totesin, että pidän tästä.

hyvin ajateltu mikä voisi olla helvetti!^^
mutta en mä sitä lähtis ainakaan toteuttamaan, vaikka runohan tää silti on! :D

Luin ja mietin.

Luin toisen kerran ja totesin, että pidän tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot