Minä elän ja kuolen
sykleissä
Sydämeni uudelleensyntymäkiertoaika
kolme vuotta
Rakastun kiihkeästi
Saan haluamani
Pidän kiinni kynsin hampain
Tiedän kaiken jo loppuneen
Takerrun yhä
Petyn
Syöksyn syksyn vapaapudotuksessa
vihaan, säälin
itseäni ja kanssaihmisiä
Ja aina lopussa tiedän:
tällaisesta ei nousta.
Tällä kertaa meni halu edes yrittää
elää ylipäätään
Mutta talvi tulikin viimein
ja pakkanen kirjoitti maan laulun uusiksi
sadan vuoden jälkeen
soimaan hileissä ja kiteissä
voimistumaan hitaasti konsertoksi
Voisiko hän olla
rakkaus;
entistä suurempi;
lopullinen?
Vaikka tällä kertaa olin varma
löytäneeni vuorista korkeimman
Se ehkä olikin vain Kilimanjaro
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Loistava!
Auts. Syksyn vapaapudotus on kyllä yksi pahimmista.
Ylipäätään näyttää etteivät jalat joka hetki kosketa maata redes huipuilla.