Ryhtini painuu kumaraan
kuin osteoporoosin näännyttämällä vanhuksella
vaikka olen vasta 24-vuotias
24-vuotias
joka toistelee samaa virhettä
Se ei ole enää virhe
Se on tyhmyyttä
Rakastaa,
Tulla rakastetuksi,
Tuoda maailmaan
enemmän hyvää kuin pahaa.
Siinä suunnilleen se, mitä haluan
Maailman vaikeimmat asiat
Saavat yrittämään
kiintymään
rakastumaan
pettymään
oksentamaan sisäelimet ulos
inhoamaan itseään
kadehtimaan muita
Ehkä maailma vaihtuu
vuoden mukana
ja minä jotenkin
siinä samassa
Ehkä annan anteeksi
itselleni ja muille
ja joku ymmärtää
Olisin todella hyvä
toinen palanen kokonaisuudessa
Niin monessa sydänsurussa keitetty,
että jotain on ollut pakko oppia
Joskus vielä
onnellinen
onnellisempi kuin ennen
sen vannon
Selite:
31.12.2013, elämäni kamalin uusivuosi.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi