Lähteäkö vai jäädä

Runoilija kettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hetki jossa elät ei määrää.
Aiemmat velat, syyllisyys, velvollisuudet, kaipaus ja johdonmukaisuus määräävät mihin kuulut.
Ja minä en kuulu tänne, osaan laskea.
Menneisyys ja miljoona syytä jaettuna yhdellä ja käsittämättömällä, kokeilulla ja uuden viehätyksellä antavat tuloksen tätä vastaan.
Pelkään pelkään pelkään että kuihdut pois,
pelkään tulevia syytöksiä, olen itsekäs, pelkään velkaa jota otan kaiken aikaa. Aikaa jota kulutan.
Olen itsekäs, haluan omistaa itseni, haluan kauas kauas ja haluan pois, kauas sinusta. En halua tätä voimattomuutta joka seuraa minua, en halua näitä syytöksiä jotka kuiskuttavat täälläkin. Olen itsekäs, en halua tätä.

Tiedän myös ettei rakkautta voi saada sitä maksamatta kalliisti.
Tiedän ettei voi pyytää antamatta.
Tiedän etten voi jäädä ja lähteä.
Tiedän etten voi saada kaikkea yhtä aikaa.

Mutta se on juuri mitä haluan, haluan teidät kaikki.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot