Kaipuu muutokseen

Runoilija Joelartturi

Nyt kun koti 
ei ole enää pelkkä
seinistä kaikuva hiljaisuus
 
aavistan jonkin muuttuneen
kun tuliaiseksi matkaltasi
toit kyyneltävät silmät 
enkä erota helpotusta ikävästä
 
pelkään pihojamme täyttävän loskan
tulleen jäädäkseen 
meidän tahoillamme
kaipaavan muutokseen 
 
 
 
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikenlainen "loska" häviää kyllä aikanaan.
Hienosti kirjoitettu,pidin.
Kiitos paljon

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot