Vaikka antaisit minulle kaikki elämäsi päivät

Runoilija Joelartturi

Olet kuin
karkaava kevät
kesken jäävät päivät 
 
rikkinäisen pianon sointi
joka täyttää huoneessa
jokaisen solun ja arven 
 
joista punottu on
keskeneräinen kauneus
läpikuultavat toiveet 
 
enkä kai koskaan saa
ihoasi riittämiin 
itseäni riittämään
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kauniin hauras

pidin paljon
kiitos
Kerrassaan ihanasti kirjoitettu, kaikki varmasti tulee riittämään <3
kiitos

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot