Työnnän pääni vesivärilaatikkoon

Runoilija Joelartturi

työnnän pääni 
vesivärilaatikkoon
 
tullakseni ulos harmaasta
sateenkaarikarkurina
 
ennakkoluuloja kantaneena
kuin keisari vaatteita
 
pimeästä huoneesta
hinnan maksaneena 
 
työnnän pääni
vesivärilaatikkoon

peläten tulevaa sadetta 
 
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei kannata pelätä sitä sadetta 🙂
Hyvä runo.
Varsin erikoinen "teko", mutta hyvin kulkee.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot