Mathilda

Runoilija Joelartturi

Jäin kohdallasi katsomaan
kaunista ja 
jonkin tuntemattoman kaipuun
täyttämää maailmaa
 
enkä tiedä sinusta
oikeastaan mitään
 
mutta jokin hymyssäsi
oli kuin
kuin aurinko keskellä 
talvista Helsinkiä
 
On haikeaa ajatella
etten saa koskaan 
tuntea sinua Mathilda
 
sillä minun on vajottava arkeen
vihaamiini aamuihin
pelkäämiini iltoihin
 
ja on haikeaa ajatella
ettet saa koskaan 
tietää minun kirjoittaneen sinusta
 
tai jos saisitkin
tietäisimme
kaiken muuttuneen
 
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, mutta kirjoittaminen yleensä auttaa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot