Tähän kevääseen en olisi halunnut herätä

Runoilija Joelartturi

Ennen rakastin kevättä
tänään en

on kuin minusta
olisi revittynä kaikki
minkä puin vielä eilen suojakseni

pelkojani myöten
olen keväälle alaston 
odottaen kuinka sen ensimmäiset sateet
pyyhkivät muistoni sinusta

kuinka pisara pisaralta
unohdan kasvosi uurteet
sen, miten äänesi soi
ja kuinka sylisi toi lohtua

annan keväälle
kyyneleeni hyvästeiksi
ja kukat mukaasi kuolemaan
liian aikaisin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Riipaisevaa, toivottavasti kevään ja kesän myötä helpottaa. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot