Olla osa luontoa

Runoilija Joelartturi

Kuule kuinka
kylmä kantaa kahleitaan
kohti meitä
 
annan niiden koristaa käsiäni
kun kuljemme kohti kevättä 
luomaan uusia muistoja
joilla jaksaa seuraavaan
 
kuule kuinka
kylmä kantaa kahleitaan
vie luonnolta elämän
 
on tämäkin tapa tuntea
olevansa osa luontoa
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistava kuvailu, me kaikki ollaan osa luontoa. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot