Kauneutta on olla hetkien kanssa yhtä

Runoilija Joelartturi

Hetket ovat yksisuuntaisia
ja niiden varrella ihmiset

poluillaan puolitiessä jostain
puolitiessä jonnekin

kauneutta on
olla hetkien kanssa yhtä
kunnes on jatkettava omillaan

sillä lopulta kuitenkaan
ei voi toista omistaa

vain sokeana luottaa
että toinenkin haluaa

kääntyä samaan suuntaan
valita saman haaran

uudestaan
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa luettavaa, elämä osaa olla ihmeellistä. 
Kiitos
Kaunis runo pienin elein
Kiitos:)
Otsikkoa myöten sykähdyttävä teos.  :)
Kiitos paljon!
Olla niissä tärkeissä hetkissä oikeasti läsnä.
Runo, joka saa miettimään.. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot