Suojassa joltain sisälläni

Runoilija Joelartturi

katson silmästä sieluun
sitä mikä sisälläni
pesinyt on pimeään

yönkauniina kanavoi
ulos tietään

käärin itseni sellofaaniin
surukukkana tukehtumaan muoviin 

kuten maailma

muovipeitteessä 
ei tarvitse kohdata
tai koskettaa

vain hitaasti odottaa
kasvotonta
tyhjyyttä

 


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävää, pelastetaan maailma, ainakin muovilta.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot