Sateenkaarisyliin

Runoilija Joelartturi

Elämä on ohi lipuvien
mahdollisuuksien virta
 
pelkoa pudota 
sen sateenkaarisyliin
 
huuhdon huolistani puolet
ja yritän ottaa lopuista kiinni
 
alastomaksi
virran viemäksi
 
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kannattaa "unohtaa" vähintäänkin puolet huolista, jos mahdollista.
Uskoa ja luottaa, vaan miten? Kaunis tuo 'pelkoa pudota/sen sateenkaarisyliin'
Kiitos :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot