Haluan sinusta taivaan

Runoilija Joelartturi

Haluan sinusta taivaan
jonka alla paeta
sadetta suojaan 
 
jonka tähdistä 
tunnen tuskin tusinaa
 
Haluan sinusta maan
jonka päällä kasvaa
ja alla
haudata juureni syvään
 
Haluan sinusta veden
jonka pinnalle jättää
väreilevät laineet
 
muiston
jonka aika kultaa
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin "aika kultaa muistot", niinhän sitä sanotaan.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot